Uporabnikom prijazna spletna platforma, ki povezuje gostince in dobavitelje.

Proky.io je oblačna spletna aplikacija, posebej prilagojena za nabavno verigo v gostinskem sektorju. Aplikacija je namenjena enostavnem prehodu na digitalno nabavo, kar bistveno zmanjša stroške in čas, porabljen za nabavne in prodajne procese tako dobaviteljem, kot tudi gostincem.

Proky je namenjen dobaviteljem hrane, pijače, potrošnega materiala in sanitarnih izdelkov ter drugega materiala, ki ga gostinci redno naročajo za opravljanje svojih storitev.

Prav tako kot gostinci, pa lahko Proky za naročanje prehrambnih surovin in drugih materialov uporabljajo tudi hoteli, slaščičarji, šole, vrtci, domovi starejših občanov in vsi, ki redno potrebujejo enostaven pregled nad ponudbo hrane, pijače in drugega potrošnega materiala.

Proky namreč omogoča sledenje ponudbi dobaviteljev v realnem času, napredno iskanje po lastnih nabavnih produktih, znotraj katerih lahko izdelke dobaviteljev razvrstijo po ceni na enoto artikla, kar do sedaj ni omogočalo nobeno orodje. Z razvojem te rešitve je Proky postalo prvo orodje v Sloveniji, ki gostincem omogoča realen pregled nad razvščanjem prodajnih artiklov različnih dobaviteljev po ceni neto ploda, tudi med artikli različnih proizvajalcev in pakiranj.

 

Digitalna nabava je nabava prihodnosti

Dobavitelji se morajo nenehno prilagajati potrebam njihovih strank, da bi ostali ostali konkurenčni. Gostinci vse bolj prepoznavajo potrebo po digitalizaciji nabavnih procesov zaradi lažje organizacije dela, manjše porabe časa in nenazadnje tudi zmanjšanja stroškov, kar bo postalo še posebej izrazito v času “okrevanja” trga po epidemiji. 

Naša rešitev je prilagojena novim smernicam v industriji in uporablja sodobne tehnologije, kot so strojno učenje in razvoj rešitev oblaku.

Enostavnost uporabe Proky aplikacije za nabavo nenehno nadgrajujemo in stremimo k popolni avtomatizaciji nabavnih procesov, kar bo za gostinca pomenilo, da mu bo aplikacija na podlagi preteklih naročil in uporabnih interakcij sama predlagala količino in artikle, za katere bo predvidela, da bi jih uporabnik naročil tudi sam.

Z uporabo našega naprednega algoritma za predvidevanje bodo dobavitelji lahko optimizirali lastne zaloge in napovedali povpraševanje po posameznih artiklih. 

ZA DOBAVITELJE

Proky dobaviteljem pomaga znižati trenutno visoke stroške prodajnih procesov in administracije, saj zmanjša potrebo po terenskem delu prodajnih potnikov, ki trenutno več kot 50% delovnega časa porabijo za vožnjo na sestanke, ki so včasih tudi nepravočasno odpovedani.

Spremembe cenikov v Proky so enostavne, saj lahko z enim klikom posodobijo cenike večim strankam hkrati. Proky omogoča tudi segmentiranje poslovnih partnerjev in individualne ponudbe cen.

Začetek dela s Proky je enostaven, hiter in omogoča skoraj takojšnjo prodajo, poleg tega pa lahko dobavitelji takoj dostopajo do novih strank.

Več o Proky Dobavitelj

ZA GOSTINCE

Gostinci s Proky prihranijo do 18% vrednosti mesečne nabave in tudi do več kot 6 ur dela tedensko, zaradi lažjega pregleda nad ponudbo in enostavnih procesov pošiljanja in sprejema naročil. 

Proky popolnoma nadomesti potrebo po nabavnem strokovnjaku, saj lahko nabavo opravlja katerikoli zaposleni. 

Več o Proky za gostince