Spletna aplikacija za prednaročila malic v podjetja

B2B Foodie je aplikacija v oblaku, ki restavracijam z lastno dostavo omogoča lažje načrtovanje nabave in razvoza hrane s sprejemanjem paketnih prednaročil malic, česar se največ poslužujejo podjetja za zagotavljanje raznolikosti prehrane zaposlenih in bolj optimalnega izkoristka delovnega časa.

Ker restavracija v naprej ve, koliko malic bo prodala, lahko lažje načrtuje nabavo in urnike dela, s tem pa optimizira nabavne in operativne stroške.

Količinsko kuhanje po normativih

Restavracija ob začetku uporabe B2B Foodie določi normative sestavin v obrokih, kar ima dve poglavitne prednosti – kuhar ima vedno natančen podatek, kolikor sestavin mora “dati v lonec”, nabavnik pa prav tako lahko naroči točne količine potrebnih surovin.

S prednaročili do boljšega sveta

Gostinski obrati pridelajo 520 miljonov ton odpada hrane letno, kar je posledica rutinskega naročanja sestavin in priprave prevelike količine obrokov. Večina hrane v restavracijah je ponavadi pripravljena ali vsaj delno pripravljena v naprej na podlagi kuharjevega predvidevanja. S tem zagotovijo, da so gostje hitro postreženi, po drugi strani pa zaradi tega veliko surovin in dokončanih obrokov zavržejo.

S prednaročili lahko restavracije brezplačno naročijo potrebne količine sestavin, uskladijo čas kuhanja glede na izbrani čas in dostavijo v eno podjetje z eno vožnjo. S tem poslujejo stroškovno veliko bolj učinkovito, okolju prijazno in nenazadnje – veliko bolj družbeno odgovorno.

S prihranki zaradi uporabe B2B Foodie si pa gostinci lahko privoščijo ponudbo bolj ugodnih malic, kar je toplo sprejeto pri končnih kupcih, ki redno naročajo malice.

Več o B2B Foodie